Pomaličku ale jistě tu máme jaro, po zimě je vhodné dopřát svému tělu pořádný detox. Víte, proč je to tak důležité, a jak s očistou začít? Je to snadné!

Po zimě dopřejte svému tělu očistu – jak se detoxikovat a proč?

Klidně i několikrát do roka bychom měli svému tělu dopřát celkovou očistu. Organismus je zatěžován soustavně, je zanášen nebezpečnými toxiny a ty se v těle ukládají, pokud s tím nic neděláme, přicházejí nejrůznější choroby, které nás dokážou pořádně zavařit. Chcete se cítit lépe, posílit své zdraví i kondici a možná i něco zhubnout? Ideální dobou, kdy tělu očistu dopřát je jaro. Jak na to a na co se musíte připravit?

pexels-photo-2647471

Než začnete

Ještě, než se do samotné očisty pustíte, ujasněte si, že to opravdu chcete a stanovte si dobu, po kterou se budete chtít čistit. Když už se do toho pustíte, je důležité to dotáhnout i do zdárného konce, aby měla očista nějaký smysl a tělo se stačilo zbavit všech nahromaděných škodlivých látek. Pokud do toho jdete poprvé, je nejlepší začít zlehka a zkusit si jen pár dní. I třídenní očista má svůj smysl, po tuto dobu je však nutné vzdát se pevné stravy a vydržet to. Ti, co mají s podobnými kúrami už své zkušenosti, pak hravě zvládnou i týdenní či delší očistu organismu.

pexels-photo-357577

Speciální kúrou je Neera detox. Neera je speciální a vhodně sestavená kúra, která vám usnadní celou očistu, obsaženy jsou v ní všechny důležité složky, které dodávají tělu energii, i když se vzdáte pevné stravy. Nebudete se tak cítit unavení, ale naopak nabudete novou energii. Tělo se pak bude přirozeně čistit.

Snadno se zbavíte i přebytečných kil

V zimě se většina z nás v jídle tolik neomezuje, s pohybem to v zimních měsících také není úplně ideální a kromě toho, že je tělo zanesené, může se mnohdy obalovat i tukem. Když se pustíte do očisty, můžete si skvěle nakopnout metabolismus, shodíte pár přebytečných kilogramů a připravíte se na letní sezónu se vším všudy. Není vždy jednoduché se k tomu odhodlat, když to však uděláte, začnete a vydržíte, budete se cítit mnohem lépe, posílíte imunitu a vaše tělo vám jistě poděkuje.

Kdy jindy začít, než právě teď.

Categories: Výrobky