Příchod podzimu a celkové ochlazení neznamená, že musíme propad smutku a mít otrávenou náladu dvacet čtyři hodin denně. Musíte si ve všem vždy najít to krásné. A na podzimu je toho hodně krásného. To, že se loučíme se sluníčkem a dlouhými večery, které jsme trávili s přáteli u západu Slunce, neznamená, že se zabarikádujeme doma na gauči a do jara opět nevystrčíme nos ze dveří. Nevzdávejte se svých návyků z léta. Ano, odložili jsme bikiny a krátké sukně, ale to je vše. Svět je pořád stejný a mírné ochlazení Vám naopak dává mnohem více možností pro sport a výlety do přírody. Nesužuje Vás už neúnosné vedro a Vy můžete prochodit celé dny na čerstvém vzduchu bez toho, že večer lehnete s tvarohem na čele kvůli úpalu či úžehu.
procházka s deštníkem
Nepodceňujte ale imunitu. Nikdy není brzo na vytváření potřebné imunity na zimu. Jezte hodně ovoce, zeleniny a namísto sladkých pití zvolte čerstvé šťávy, které jsou dnes k sehnání opravdu na každém rohu. Samozřejmě se musíme více oblékat, ale zase to není potřeba tolik přehánět. Vytrénujte své tělo k otužilosti. V zimě za to budete více než vděční.
krajina za soumraku

Pořádejte i nadále krásné večery s přáteli. To, že už venku není teplo a světlo neznamená, že se přeci přestanete vídat. Udělejte si třeba filmový, herní nebo jen prostě společenský večer. Připravte něco dobrého k snědku, kupte kvalitní víno a večírek může začít. Musíte se v těchto dnech obklopovat pozitivní energií, neboť člověk má s úbytek tepla a světla přirozeně sklony k pochmurnějším náladám a je často bez chuti do života.
Užijte si podzim. Pamatujte na to, že podzim je přípravou na zimu, tak ho tak berte a tuto možnost, co nám příroda dává patřičně využijte. Po příchodu zimy už budete jen horko těžko něco dohánět, když Váš organismus nebude ve formě.

Hlavně nikam nespěchejte a vše berte s klidem. S příchodem nového školního roku může být doma poměrně rušno. Vzpomínejte na krásné chvíle z léta a nabíjejte se tak pocitem štěstí a radosti ze života!

Categories: Výrobky